14.07.2017

Yükseokulumuz'da 15 Temmuz Şehitleri Anma etkinliği düzenlenmiştir.

Yükseokulumuz'da 15 Temmuz Şehitleri Anma etkinlikleri kapsamında Yüksekokul Müdürü Öğr. Gör. Nurettin Gökşenli, Yüksekokul Öğretim Elemanları, İdari Personel ve Öğrencilerin katılımlarıyla gerçekleştirilen etkinlikte Yüksekokul Müdürü Öğr. Gör. Nurettin Gökşenli yaptığı konuşmada "Hain terör örgütü tarafından ülkemizde çıkarılan kalkışmanın sonucunda büyük olaylar gerçekleşti. Bunu hiçbir zaman unutmayacağız, unutturmayacağız, gündemde tutacağız." dedi.

Şehit ve Şahit kelimelerinin anlamlarından ve öneminden bahseden Gökşenli "Bizim için canını hiçe sayan kadın, erkek, çoluk, çocuk demeden, hepsini rahmetle,minnetle anıyoruz. Yüce Allah bu gibi olaylarla vatanımızı milletimizi karşılaştırmasın." dedi.

Etkinlik Cumhurbaşkanlığı tarafından hazırlanmış olan 15 Temmuz Şehitleri Belgesel Filminin gösteriminin ardından son buldu.

Fotoğraflar için tıklayınız.

Video için tıklayınız.